SPOEDNUMMER

  050 520 44 00
Vraag direct een koeriersritprijs aan
       (Alléén Tijdens kantoor uren)

CE IAMSTERDAM

2015 is het jaar voor spannende nieuwe ontwikkelingen bij CE Special Courier: CE opent twee nieuwe vestigingen en breidt haar bereik verder uit!

Nieuwe locaties: Amsterdam - Deventer

Wil je meer weten over de uitbreiding van onze diensten?

Situatie Vroeger
Sinds 1977 opereert CE koerier vanuit de stad Groningen. Om te voldoen aan de vraag naar korte opstarttijden door heel Nederland maakt CE deel uit van het Redline Courier System. Een netwerk van professionele koeriersbedrijven die samen zorgen voor een landelijke dekking met uitstekende betrouwbaarheid. Wil je meer weten over dit netwerk? Klik hier om meer te lezen over Redline.

Uitbreiding 2015
In 2014 zijn de uitvoerende werkzaamheden van CE significant toegenomen in de omgeving Amsterdam en Deventer. Spoedritten, met een medische achtergrond, worden dag en nacht gereden vanuit deze twee plaatsen én vanuit Groningen. Om dit werk te ondersteunen zijn twee nieuwe vestigingen geopend in Amsterdam en Deventer. In Amsterdam zitten we (niet geheel toevallig) vlak bij het Slotervaartziekenhuis
Locatie in Amsterdam op Google Maps

Koeriers in Deventer en Amsterdam
Dankzij de uitbreiding in het westen én oosten van het land biedt CE haar klanten:
  • Betere nationale dekking voor koeriersopdrachten
  • Snellere pick-up tijd
  • Nóg beter zicht op uw zending
  • Grotere hoeveelheid flexibele koeriers
Wilt u meer weten over onze services? Lees dan hier verder. Of bel ons op: 050 520 44 00

Spoed Koerier Groningen

Directe uitvoering van uw koeriersopdracht is ons specialisme.

Of het hierbij gaat om documenten, gekoeld vervoer, monstermateriaal of grotere ladingen, CE Special Courier heeft altijd een koerier beschikbaar die binnen 15 minuten met uw opdracht onderweg kan zijn.

De koeriers van CE hebben allemaal een uitgebreide rijopleiding gevolgd om uw zending vlot en veilig te vervoeren.

Lees Verder

Spoed Koerier Amsterdam

Bent u gevestigd in de randstad?

Sinds 2014 is CE Special Courier niet alleen gevestigd in Groningen, maar ook in Amsterdam en Deventer. Kom gerust langs op onze nieuwe locatie in Amsterdam voor een kopje koffie en een gesprek over uw actuele vervoersactiviteiten!

Klik voor CE Amsterdam
CE Koerier Maritiem

CE Maritiem

Spoedvervoer ten behoeve van de maritieme sector is een specialisme op zich. Er is een grote variëteit in materiaal en dat dient dan precies op tijd geleverd worden. Schepen liggen zo kort mogelijk aan de kade. Oponthoud door ontbrekende materialen of voorraden is dan een kostbare zaak. Lees Verder
CE Koerier Medical

CE Medical

Bij medisch vervoer ligt er een grote verantwoordelijkheid bij de koerier. Het is een absolute noodzaak om medicijnen of levensreddende middelen op de juiste wijze te vervoeren. De tijdsdruk kan zeer kritisch zijn. Snelheid en veiligheid staan hierbij voorop. Lees Verder
CE Koerier Parts

CE Parts

De juiste onderdelen op de juiste tijd op de juiste plaats is van essentieel belang voor de continuïteit van een bedrijfsproces. De koeriers van CE leveren hun zendingen altijd af op de plek waar ze nodig zijn. Vaak hebben we voor aflevering al contact met de ontvanger om er zeker van te zijn dat er geen vertraging optreedt.
Lees Verder
CE Koerier Office

CE Office

Bij het indienen van documenten is vaak een deadline gemoeid. En vrijwel altijd is het belangrijk om de documenten met vertrouwelijkheid te behandelen. Het materiaal moet niet alleen op tijd, maar vooral ook in handen van de juiste persoon komen. CE Special Courier zorgt ervoor dat uw contactpersoon bij de ontvangende partij rechtstreeks wordt benaderd.
Lees Verder
CE Special Courier since 1977