SPOEDNUMMER

  050 520 44 00
Vraag direct een koeriersritprijs aan
       (Alléén Tijdens kantoor uren)

CE Special Courier heeft als één van de eerste Nederlandse koeriersbedrijven de Lean and Green Award ontvangen van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. CE vindt duurzaamheid een belangrijk aspect in haar bedrijfsvoering. Daarnaast merken we dat onze opdrachtgevers steeds vaker letten op het aspect duurzaamheid bij het inkopen. Dit samen maakt het een logische stap om op CO2 besparing in te zetten. Door het voeren van het Lean & Green logo onderscheiden we ons als duurzame dienstverlener in de koeriersbranche.

Als Lean and Green bedrijf legt CE zichzelf de verplichting op om 23% CO2 uitstoot te verminderen. Dit doel zal voor 2015 worden bereikt. Het gaat om daadwerkelijke vermindering van CO2 uitstoot en niet om compensatie. De maatregelen die CE Special Courier hiervoor neemt zijn vastgelegd in een plan van aanpak dat is getoetst door het TNO. Voorbeelden van maatregelen zijn een intensievere samenwerking en auto ’s die rijden op groen gas.

Alle ritten die CE uitvoert gebeuren zoals gewoonlijk met de grootst mogelijke zorg. Daar verandert niets aan. U kunt er daarnaast vanuit gaan dat uw ritten op de meest milieuvriendelijke manier worden uitgevoerd en dat hierbij de CO2 uitstoot zo laag mogelijk zal zijn. Met andere woorden: dezelfde kwaliteit, maar minder CO2.
CE Special Courier since 1977