SPOEDNUMMER

  050 520 44 00
Vraag direct een koeriersritprijs aan
       (Alléén Tijdens kantoor uren)

CE Special Courier is medeoprichter van het Redline Courier System. Een samenwerkingsverband van 15 middelgrote koeriersbedrijven in Nederland. Met het Redline systeem heeft u via uw vertrouwde contact met uw eigen ‘huiskoerier’ toegang tot een landelijke organisatie met 27 vestigingen en met ruim 400 voertuigen. Redline is daarmee de grootste koeriersorganisatie in Nederland die gespecialiseerd is in spoedvervoer. De Redlinepartners zijn zelfstandig opererende bedrijven, die in hun regio werken onder hun eigen bedrijfsnaam.

 

Het Redline Systeem maakt het mogelijk om vanuit iedere plaats in Nederland binnen een half uur met uw koerierszending onderweg te zijn. U schakelt uw lokale koerier in en u krijgt het maatwerk dat u gewend bent met de persoonlijke en directe communicatielijnen. Tegelijkertijd maakt u gebruik van een grote landelijk netwerk zonder de afstandelijke en anonieme behandeling die kenmerkend is bij grote organisaties.

 

Landelijk opererende bedrijven die regelmatig gebruik maken van koeriers kunnen hun koerierspakket onderbrengen bij één organisatie, Redline Courier System. De afstemming van regelmatige voorkomende koeriersactiviteiten kan in heel Nederland via één Redline partner geregeld worden. Zij zijn bekend met de in's en out's van uw organisatie en zorgen ervoor dat uw koerierswerk in heel Nederland zorgvuldig en onder dezelfde condities wordt uitgevoerd.

 

Klik Hier om naar de website van Redline Courier System te gaan.

CE Special Courier since 1977