Kwaliteit

Lean and Green

CE Special Courier heeft als één van de eerste Nederlandse koeriersbedrijven de Lean and Green Award ontvangen van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. CE vindt duurzaamheid een belangrijk aspect in haar bedrijfsvoering. Daarnaast merken we dat onze opdrachtgevers steeds vaker letten op het aspect duurzaamheid bij het inkopen. Dit samen maakt het een logische stap om op CO2 besparing in te zetten. Door het voeren van het Lean & Green logo onderscheiden we ons als duurzame dienstverlener in de koeriersbranche.Als Lean and Green bedrijf legt CE zichzelf de verplichting op om 23% CO2 uitstoot te verminderen. Dit doel zal voor 2015 worden bereikt. Het gaat om daadwerkelijke vermindering van CO2 uitstoot en niet om compensatie. De maatregelen die CE Special Courier hiervoor neemt zijn vastgelegd in een plan van aanpak dat is getoetst door het TNO. Voorbeelden van maatregelen zijn een intensievere samenwerking en auto ’s die rijden op groen gas.

Alle ritten die CE uitvoert gebeuren zoals gewoonlijk met de grootst mogelijke zorg. Daar verandert niets aan. U kunt er daarnaast vanuit gaan dat uw ritten op de meest milieuvriendelijke manier worden uitgevoerd en dat hierbij de CO2 uitstoot zo laag mogelijk zal zijn. Met andere woorden: dezelfde kwaliteit, maar minder CO2.

Netwerk Partners

CE Special Courier is medeoprichter van het Redline Courier System. Een samenwerkingsverband van 15 middelgrote koeriersbedrijven in Nederland. Met het Redline systeem heeft u via uw vertrouwde contact met uw eigen ‘huiskoerier’ toegang tot een landelijke organisatie met 27 vestigingen en met ruim 400 voertuigen. Redline is daarmee de grootste koeriersorganisatie in Nederland die gespecialiseerd is in spoedvervoer. De Redlinepartners zijn zelfstandig opererende bedrijven, die in hun regio werken onder hun eigen bedrijfsnaam.

Het Redline Systeem maakt het mogelijk om vanuit iedere plaats in Nederland binnen een half uur met uw koerierszending onderweg te zijn. U schakelt uw lokale koerier in en u krijgt het maatwerk dat u gewend bent met de persoonlijke en directe communicatielijnen. Tegelijkertijd maakt u gebruik van een grote landelijk netwerk zonder de afstandelijke en anonieme behandeling die kenmerkend is bij grote organisaties.

 

Landelijk opererende bedrijven die regelmatig gebruik maken van koeriers kunnen hun koerierspakket onderbrengen bij één organisatie, Redline Courier System. De afstemming van regelmatige voorkomende koeriersactiviteiten kan in heel Nederland via één Redline partner geregeld worden. Zij zijn bekend met de in’s en out’s van uw organisatie en zorgen ervoor dat uw koerierswerk in heel Nederland zorgvuldig en onder dezelfde condities wordt uitgevoerd.

 

Klik Hier om naar de website van Redline Courier System te gaan.