Goede logistiek in de zorg

Bedankt, helden van de zorg!

Het belang van goed georganiseerde zorg is, misschien wel meer dan ooit, duidelijk. De zorg staat in de Covid-19 crisis voor een klus als nooit tevoren. Daarbij komt het ook op goede logistiek aan.

De helden van de zorg doen onder grote druk hun werk. Het applaus dat zij ervoor krijgen is verdiend. En nu, middenin alle hectiek, krijgt CE koeriers vanuit de zorg een compliment. Want dat bij goede zorg ook goede logistiek hoort, weet het hoofd distributie van het UMCG als geen ander. Hij schrijft, in een artikel voor het Lean Management Instituut, onder andere:

“CE koeriers verzorgt voor ons al jaren spoedtransporten. Nu, met de logistieke uitdagingen, bieden ze nog voordat we een vraag hebben gesteld alle hulp aan: hoe kunnen we jullie helpen, wat heb je nodig, laat het weten.”

Klaar voor goede logistiek?

CE koeriers is sinds 1977 ervaren in hoogwaardige logistieke dienstverlening. Niet alleen voor medisch vervoer, maar voor al uw zendingen die speciale aandacht vragen. Logistieke uitdagingen worden logistieke oplossingen. Uw zendingen komen gegarandeerd op tijd. Nationaal én internationaal.
U kunt ons op ieder moment van de dag inschakelen, overal in Nederland. Met onze eigen vestigingen en het netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners zijn wij altijd in de buurt.

Meer weten? Neem contact met ons op.