Elektrische koeriersauto

100% Elektrisch

Elektrische koeriersauto

Op de luchtkwaliteit van de binnenstad hebben elektrische auto’s een positief effect. Daarom rijden we in Groningen met een nieuw type elektrische koeriersauto. Deze compacte personenwagen is ideaal voor het vervoer van documenten en kleine pakketten. Ook maakt de actieradius van ruim driehonderd kilometer hem geschikt om ritten te combineren. En desgewenst rijden we er uw zending, emissieloos, mee naar een bestemming buiten de stad.

CE opent de laatste jaren nieuwe vestigingen. Daar krijgen we steeds meer klanten. Kortom: we rijden alsmaar meer kilometers. Tóch daalt onze totale CO2 uitstoot. Een van de oorzaken voor dit succes: ons wagenpark. Want CE rijdt met steeds zuiniger auto’s. Met auto’s op gas uit biomassa bijvoorbeeld. En met elektrische wagens op groene stroom.

Ook uw zending met minder CO2?

CE is sinds 1977 ervaren in hoogwaardige logistieke dienstverlening.
Voor al uw zendingen die speciale aandacht vragen. Nationaal én internationaal. Uw zending komt gegarandeerd op tijd. Waar mogelijk emissieloos, met een 100% elektrische auto. In ieder geval met een lage CO2 uitstoot.
U kunt ons op ieder moment van de dag inschakelen, overal in Nederland. Met onze eigen vestigingen en het netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners zijn wij altijd in de buurt.

Meer weten? Neem contact met ons op.