Uncategorized

Contactloos vervoer ivm COVID-19 virus

Contactloos vervoer ivm COVID-19 virus

Vanaf 16 maart is CE overgegaan op contactloos vervoer vanwege de uitbraak van het  COVID-19 virus. Wij informeren u hierbij over de verandering van onze dienstverlening

Wij hanteren de maatregelen en adviezen van onze overheid, zoals deze ook door het RIVM worden gecommuniceerd. Dat betekent onder andere:

  • De CE medewerkers  (koeriers maar ook planners en andere medewerkers) houden 1,5 meter afstand bij alle activiteiten.
  • De CE koeriers houden 1,5m. afstand tot andere personen of uw medewerkers bij het ophalen en afleveren van uw goederen tijdens de transporten.
  • Overdracht van goederen en afhandeling van bijbehorende documenten zullen contactloos plaatsvinden, waarbij de 1,5 meter grens in acht wordt genomen.
  • CE Medewerkers koeriers wassen regelmatig hun handen, transportmiddelen en voertuigen en vooral contact vlakken worden zeer frequent gereinigd. 
  • Beschermingsmiddelen zoals handschoenen desinfectiegel worden zonodig gebruikt. 
  • Indien er in uw organisatie of op uw bedrijfsterrein aanvullende maatregelen en instructies van toepassing zijn zullen we deze in acht nemen. 

De afdeling planning van CE blijft onveranderd voor u beschikbaar en is 24/7 telefonisch bereikbaar via 050 5204400.

Heeft u vragen over het contactloos vervoer en de maatregelen vanwege het Covid-19 virus?  Neem dan via planning@cecourier.nl contact op met Reinier Gerritsen of Bas Kloppenborg. 

Wij rekenen op uw medewerking en begrip.