Contactloos vervoer ivm COVID-19 virus

Contactloos vervoer ivm COVID-19 virus

 

Vanaf 16 maart is CE overgegaan op contactloos vervoer vanwege de uitbraak van het  COVID-19 virus. Wij informeren u hierbij over de verandering van onze dienstverlening

 

Wij hanteren de maatregelen en adviezen van onze overheid, zoals deze ook door het RIVM worden gecommuniceerd. Dat betekent onder andere:

 

  • Onze CE koeriers  (maar ook onze planners en andere medewerkers) houden anderhalve meter afstand bij alle activiteiten.
  • De CE koeriers houden ook anderhalve meter afstand tot uw medewerkers bij het ophalen en afleveren van uw goederen.
  • De overdracht van goederen en de afhandeling van documenten gebeuren contactloos. Vanzelfsprekend houden we ook hier de anderhalve metergrens in acht.
  • Alle CE medewerkers wassen geregeld hun handen. De voertuigen, alle andere transportmiddelen en zeker de contactvlakken reinigen we zeer frequent. 
  • Beschermende middelen zoals handschoenen en desinfecterende gel gebruiken we waar nodig. 
  • Wanneer er in uw organisatie of op uw bedrijfsterrein aanvullende maatregelen en instructies van toepassing zijn houden onze koeriers zich daar vanzelfsprekend strikt aan. 

De afdeling planning van CE is onveranderd 24/7 telefonisch bereikbaar via 050 520 44 00.

 

Heeft u vragen over contactloos vervoer en de maatregelen vanwege het Covid-19 virus?  Neem dan via planning@cecourier.nl contact op met Reinier Gerritsen of Bas Kloppenborg. 

 

Wij rekenen op uw medewerking en begrip.

 

CE Special Courier; voor zendingen die speciale aandacht vragen. Sinds 1977 ervaren in hoogwaardige logistieke dienstverlening. Nationaal én internationaal. Ook ten tijde van het Covid-19 virus kunt u op ons rekenen: uw zending komt gegarandeerd op tijd.
U kunt ons nog steeds op ieder moment van de dag inschakelen, overal in Nederland. Met onze eigen vestigingen en een netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners zijn wij altijd bij u in de buurt.