De duurzame koerier

Lean & Green Star voor CE

Een groene onderscheiding

De klimaatdoelen van Parijs lijken misschien ver weg, maar CE laat zien dat duurzaamheid en vervoer nú al goed samengaan. Lean & Green Europe, het Europese programma voor duurzame logistiek, kent ons daarom zelfs een Lean & Green Star toe. Wilt u ook het milieu sparen en goed op weg met een duurzame koerier? Lees dan verder.  

Goed bezig: Lean & Green Star voor CE

Goed bezig: de duurzame koerier

In 2012 begonnen wij, als een van de eersten in de koeriersbranche, met het terugdringen van onze CO2 uitstoot. Sinds die tijd hebben we meer vestigingen, meer klanten én meer auto’s en rijden we daarmee steeds meer ritten. En toch ging onze CO2 uitstoot in de laatste jaren met maar liefst 20% omlaag. Met dank aan onze koeriers, die bij hun uitgebreide rijvaardigheidstraining nu ook leerden om zuinig te rijden. Dankzij onze ervaren planners, die telkens de meest efficiënte combinaties van ritten weten te realiseren. En dankzij ons wagenpark, want behalve met zuiniger auto’s rijden we ook op gas uit biomassa en met elektrische voertuigen. De Lean & Green Star betekent veel voor ons, maar vooral dit: een mooie aanmoediging om op de goede weg door te gaan!

Doe mee!

Het milieu sparen was nog nooit zo makkelijk! Wij vervoeren al uw zendingen met de door ons gerealiseerde CO2 besparing. Meer weten? Neem contact met ons op.

CE Special Courier is gespecialiseerd in zendingen die speciale aandacht vragen. Sinds 1977 ervaren in hoogwaardige logistieke dienstverlening. Nationaal én internationaal. Met de duurzame koerier van CE is uw zending gegarandeerd op tijd.
Op ieder moment van de dag kunt u ons inschakelen, overal in Nederland. Met onze eigen vestigingen en een netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners zijn wij altijd bij u in de buurt.