Groningen bereikbaar?

Groningen bereikbaar

Groningen bereikbaar

…maar de komende vier jaar een beetje minder, ben ik geneigd te zeggen.
Om de stad bereikbaar te houden wordt er haast overal tegelijk gewerkt. Aan de nieuwe en verdiepte Zuidelijke Ringweg vooral. Maar ook de Diepenring krijgt groot onderhoud. Er komt een tunnel onder de Helperzoom. En dat is maar een greep uit de werkzaamheden, terwijl er de komende tijd veel meer zit aan te komen…
Moet u in Groningen zijn? Overweeg dan om met het openbaar vervoer te komen, of gebruik tenminste de kaart van “Groningen Bereikbaar” om de knelpunten van het moment te zien.

 

Goed nieuws

Gelukkig zijn er professionals die altijd en overal de weg weten. Zo maakt ook het promotieteam van “Groningen Bereikbaar” gebruik van CE Special Courier. Hun informatiemateriaal over de diverse knelpunten en werkzaamheden brengen wij, met de elektrische bakfiets van het “Groningen Bereikbaar” team, tijdig overal in de stad.
Heeft u ook een pakketje met bestemming Groningen? Bel ons dan, in de veilige zekerheid dat het op tijd aankomt, file of geen file.

De goede oude tijd

Veertig jaar geleden was Groningen ook een tijd minder goed bereikbaar. De puzzel van het Verkeerscirculatieplan, toen landelijk nieuws, maakte menig automobilist horendol. Peer de Rijke, die de puzzel al snel doorhad, sprong daarop in en richtte de Circulatie Expres op. Inmiddels heten wij CE Special Courier. We rijden al veertig jaar graag voor u. Neem gerust contact met ons op, in de zekerheid dat uw zending op tijd aankomt. En allang niet meer alleen in Groningen, maar wereldwijd.